Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan de Head of the River niet bestaan. Elk jaar zijn er weer tientallen vrijwilligers in de weer om te zorgen dat er op de kant en op het water alles soepel en eerlijk verloopt. Naast de juryleden en motorbootbestuurders zetten tal van anderen zich in op de minder bekende plekken. Heb je zin om een keer te helpen? Zie hieronder de beschrijving van de verschillende functies, er zit vast iets tussen wat je leuk lijkt! Geef je nu op via onderstaand formulier.

Baanopbouw

Voor en na de wedstrijd moet de baan worden uitgelegd. Het uitleggen en binnenhalen van boeien is geen moeilijk werkje, maar je moet er wel fit voor zijn en niet bang zijn om een beetje vies en nat te worden! De baancommissie regelt alles maar kan altijd meer handjes gebruiken!

Baancommissaris

Altijd al willen weten wat juryleden zoal doen? Help mee bij de start of finish! We zoeken mensen die een extra scherp oog hebben, verenigingen snel kunnen herkennen en nauwkeurig zijn. Je helpt hier bij het klokken en bijhouden van de binnenkomst van de ploegen. Je hoeft hier niet fit en goed ter been voor te zijn, wel goed kunnen opletten!

Catering

Alle juryleden, motorbootbestuurders, vrijwilligers op en rond het water hebben natuurlijk brandstof nodig! Help mee te zorgen dat niemand wat te kort komt! Het enige wat je moet meenemen is je goede humeur!

Informatiedesk

Ben jij een multitasker? Dan is de informatiebalie iets voor jou! Mensen komen hier om fietsen te huren, protesten in te dienen, rugnummers op te halen en informatie te vragen. Sta jij graag voor anderen klaar? Dan is dit iets voor jou!

Vlotcommissaris

Kan jij door de bomen altijd het bos nog zien? Help orde scheppen op het vlot, zorg dat ploegen op tijd vertrekken en snel hun boot uit het water halen na hun race. Voor deze functie is het handig als je niet op je mond bent gevallen, maar mensen wel met een glimlach kunt overhalen te doen waar je om vraagt.