Virtual Head of the River 2021

Dé virtuele multi-sport krachtmeting op en rond eigen water

Het Laatste Nieuws

Volg hier het laatste nieuws rondom de Virtual Head of the River 2021!
 • ma 04 okt 2021 20:30

  Mooie opbrengst Virtual Head voor het Fonds Gehandicaptensport 

  De deelnemers aan de Virtual Head of the River 2021 hebben afgelopen voorjaar, aangevuld met een kleine gift van de wedstrijdorganiserende verenigingen, enthousiast het mooie bedrag van 1000 euro bij elkaar gesport. Het bedrag resteerde na aftrek van de kosten uit de vrijwillige bijdrage van de deelnemers. 

  Op 3 September j.l. overhandigde de organisatie van de Virtual Head 2021 de cheque tijdens een feestelijke bijeenkomst aan Debby IJpma en Janny Reuvers, die namens het Fonds Gehandicaptensport en de deelnemers aanwezig waren.

 • za 10 apr 2021 21:00

  De uitdaging van de Virtual Head of the River 2021!

   

   

  Van 20 maart tot en met 4 april hebben bijna 600 deelnemers meegedaan aan de Virtual Head of the River 2021: een Corona-proof, multi-sport krachtmeting. Het event is georganiseerd na de afgelasting van meerdere langebaanwedstrijden, waaronder de Head of the River Amstel, Skiffhead & Jeugd- en Tweehead.
  De sporters die tegen zichzelf en elkaar streden op het water, de ergometer, op de fiets of als hardloper, kwamen overwegend uit Nederland maar ook uit China, USA, Canada, Duitsland, Spitsbergen en Zwitserland.

 • wo 31 mrt 2021 20:00

  Uniek aandenken aan de Virtual Head of the River 2021  Het Virtual Head of the River 2021 t-shirt is te koop bij Roeigoed.

  Dit sport t-shirt in polyester met sublimatie print kost normaal €12,50.

  Met de code « virtualhead » krijg je €2,50 korting en kost dit unieke t-shirt slechts €10,00.

  Verkrijgbaar in mannen en vrouwen model in alle gangbare maten. In wit met korte mouw.

   

Vrijwillige Bijdrage

Steun de organisatie van de Virtual Head of the River 2021!

Voor deelname vragen we een vrijwillige bijdrage om de kosten (circa 5 euro per registratie) van o.a. Time-Team te kunnen dekken.
Via onderstaande betaallink of QR-code kunt u uw bijdrage aan ons overmaken.

Na aftrek van alle kosten komt een eventueel positief saldo ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport

Meer weten over de Head of the River?

Bezoek dan onze reguliere website

In samenwerking met

Disclaimer

Deelname aan de Head of the River 2021 is voor eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die de deelnemer als gevolg van deelname aan de Virtual Head of the River 2021 lijdt of veroorzaakt. Iedere deelnemer verklaart door middel van inschrijving ten alle tijden de reguliere vaar- en verkeersregels en Corona-regels in acht te nemen. Winnen is leuk, maar veiligheid staat altijd voorop!