Fietsverhuur


Fietshuur bij NS-stations

Komt u per openbaar vervoer of met de auto en u wilt graag meefietsen met de wedstrijden? Dan is het huren van een fiets bij station Zuid-WTC een goede optie.
Om een fiets te huren dient u over een geldig legitimatiebewijs te beschikken. U dient ook rekening te houden met een waarborgsom van ongeveer €100,-. Tijdens de roeiweekeinden is er geen mogelijkheid tot reserveren wegens de grote vraag. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!
Bij station Zuid-WTC kunt u terecht bij Het Zwarte Fietsenplan.
Fietsverhuur op station RAI is zondags gesloten.

Andere huurmogelijkheid is de OV-fiets

De OV-fiets is ook te huur bij Station Amstel, Station RAI en Station Zuid-WTC. Handig wanneer u vaker gebruik wilt maken van een OV-fiets. U betaald huurkosten betaald u achteraf per automatische incasso. U dient el in het bezit te zijn van een OV-Chipkaart.

Wat is OV-fiets?

De OV-fiets is de snelle en gemakkelijke huurfiets in het openbaar vervoer. Hij is te huur op ongeveer honderd locaties, vooral bij stations. Geen formulieren, geen borg en geen legitimatie, maar binnen zestig seconden een OV-fiets. En de vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt: overal een fiets!

Hoe werkt OV-fiets?

Op vertoon van uw geschikt gemaakte NS-kaart krijgt u bij elke huurlocatie van OV-fiets een of twee OV-fietsen mee. Zonder wachttijd en zonder rompslomp. Om OV-fietsen te kunnen huren, moet u eerst lid worden via www.ov-fiets.nl. Voor meer informatie zie ook deze site.

Adressen

Het Zwarte Fietsenplan, Zuidas

Gustav Mahlerplein 118
1082 MA Amsterdam
020 670 85 31
hetzwartefietsenplan.nl

Openingstijden:
maandag – vrijdag: 08.00-20.00
Zaterdag-Zondag: 09.00-19.00
Bereikbaar per tram (5), metro (51, 50), bus (15, 165, 166, 199), trein en auto