maandag, 31 januari 2022 19:10

Inschrijving per 1 Februari geopend

De voorbereidingen voor de Head of the River Amstel op 19 en 20 maart zijn in volle gang. We kijken er naar uit om weer een live editie te organiseren. Uiteraard volgen we nauwgezet de overheidsmaatregelen met betrekking tot Covid-19. Houd onze website in de gaten voor updates.

Inschrijving per 1 februari geopend

De inschrijving voor de Head of the River Amstel van 19 en 20 maart a.s. is vanaf 1 februari geopend.
Inschrijven gaat via het KNRB-inschrijfsysteem en kan tot 12 maart.

Nieuwe indeling Heren Veteranenveld

Het (heren) Veteranen 8+ veld is normaal in twee velden opgesplitst. Om de druk op de blokken te verlagen hebben we besloten het veld in drieën te verdelen namelijk, Veteranen A-C (Zondag blok 1), Veteranen D-E (Zaterdag blok 2) en Veteranen F en ouder (Zaterdag blok 1). Deze nieuwe indeling kan van belang zijn voor de toewijzing van boten binnen verenigingen.

Streeftijd doorgeven voor loting

Normaal wordt er gewogen geloot op basis van de resultaten van de vorige editie. Helaas is de vorige editie van de Head te lang geleden om als basis te dienen van de loting voor deze editie. Aan veteranenploegen vragen we om bij de inschrijving een streeftijd te vermelden. Startposities van alle overige veteranenploegen worden geloot achter de geplaatste ploegen. Voor de overige velden geldt een open loting. Bij inschrijving van meer ploegen per vereniging in hetzelfde veld wordt de ploegnummering van de vereniging aangehouden.

Laatst aangepast op maandag, 31 januari 2022 19:46