Virtual Head of the River 2021

Dé virtuele multi-sport krachtmeting op en rond eigen water

Het Laatste Nieuws

Volg hier het laatste nieuws rondom de Virtual Head of the River 2021!
 • do 28 okt 2021 10:00

  Op naar de HEAD OF THE RIVER AMSTEL 2022

  Foto: Merijn Soeters

   

  19 en 20 maart 2022 hopen we weer een echte Head of the River Amstel te organiseren. Roeiers uit binnen- en buitenland zullen dan opnieuw hun krachten kunnen meten op deze unieke langebaanwedstrijd.

  Uiteraard volgen we het overheidsbeleid met betrekking tot Covid19. We houden u via deze website op de hoogte van mogelijke maatregelen die gevolgen kunnen hebben voor de Head.

 • ma 04 okt 2021 20:30

  Mooie opbrengst Virtual Head voor het Fonds Gehandicaptensport 

  De deelnemers aan de Virtual Head of the River 2021 hebben afgelopen voorjaar, aangevuld met een kleine gift van de wedstrijdorganiserende verenigingen, enthousiast het mooie bedrag van 1000 euro bij elkaar gesport. Het bedrag resteerde na aftrek van de kosten uit de vrijwillige bijdrage van de deelnemers. 

  Op 3 September j.l. overhandigde de organisatie van de Virtual Head 2021 de cheque tijdens een feestelijke bijeenkomst aan Debby IJpma en Janny Reuvers, die namens het Fonds Gehandicaptensport en de deelnemers aanwezig waren.

Vrijwillige Bijdrage

Steun de organisatie van de Virtual Head of the River 2021!

Voor deelname vragen we een vrijwillige bijdrage om de kosten (circa 5 euro per registratie) van o.a. Time-Team te kunnen dekken.
Via onderstaande betaallink of QR-code kunt u uw bijdrage aan ons overmaken.

Na aftrek van alle kosten komt een eventueel positief saldo ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport

Meer weten over de Head of the River?

Bezoek dan onze reguliere website

In samenwerking met

Disclaimer

Deelname aan de Head of the River 2021 is voor eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die de deelnemer als gevolg van deelname aan de Virtual Head of the River 2021 lijdt of veroorzaakt. Iedere deelnemer verklaart door middel van inschrijving ten alle tijden de reguliere vaar- en verkeersregels en Corona-regels in acht te nemen. Winnen is leuk, maar veiligheid staat altijd voorop!