Botenwagens


Botenwagens brengen

Alle botenwagens moeten vooraf worden aangemeld bij de Head- cq Roeivierkamp-organisatie (afhankelijk van het feit of de betreffende botenwagen er al is tijdens de H4K). Op de website van de H4K staat een overzicht van de gastverenigingen per Amsterdamse roeivereniging.
De H4K organisatie bepaalt welke botenwagens bij RIC of op de Jan Vroegopsingel komen te staan.

Hierover krijgt u in de week van 9 maart na aanmelding nader bericht Dezelfde indeling wordt zoveel mogelijk door de Head-organisatie gehandhaafd.

  •  Aanmelding van uw botenwagen of vereniging graag met een overzicht van het aantal boten op de botenwagen, alsmede het aantal roeiers/stuurlieden dat per wedstrijdweekend verwacht mag worden. Voor de Head graag ook met een verdeling tussen zaterdag en zondag.
    Indien uw vereniging alleen deelneemt aan de Head, krijgt uiterlijk in de week van 16 maart bericht waar uw botenwagen voor de Head kan staan.
  • Botenwagens voor de Head kunnen gebracht worden op vrijdag 20 maart vanaf 13:00. 
    Voor RIC geldt een speciale aanrijroute. Als u de A10 verlaten hebt en richting Amstelstation rijdt, rijdt u na de Gamma/McDonald’s nog even door tot de kruising met de H.J.E. Wenckebachweg. Hier slaat u links af, het fietspad op. Probeert u alstublieft niet via de Amstelvlietstraat te rijden. U kunt van daaraf moeilijk bij RIC komen.
    Het is bij RIC erg handig om uw botenwagen bij aankomst meteen te keren, u kunt dan na de wedstrijden gemakkelijker vertrekken.
  • Voor de Jan Vroegopsingel is er formeel nog geen mogelijkheid dat uw botenwagen tussen H4K en Head blijft staan. Wij zijn hierover nog in overleg.
  • U krijgt een plaats toegewezen, zo dicht mogelijk bij de aangewezen vereniging. Dat kan voor de Jan Vroegopsingel in de buurt zijn van Skoll, Poseidon of Willem III, maar mogelijk ook onder of bij het viaduct van de Rozenoordbrug.