Het Laatste Nieuws

Volg hier het laatste nieuws rondom de Head of the River!
 • do 19 nov 2020 15:26

  Vacatures in de Headcommissie

  Het team van de Headcommissie organiseert één van de oudste en grootste roeiwedstrijden van Nederland namens de ARB en Willem 3. Het organiserend team is divers samengesteld, jong-oud, man-vrouw, actieve en oud-roeiers en van verschillende verenigingen.

  Voor het komende seizoen waarin we hopen dat COVID-19 ons toestaat een nieuwe editie van de Head te kunnen organiseren, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Dit in verband met het aanstaande vertrek van enkele ervaren teamleden en in verband onze ambitie om onze communicatie via digitale media te verbeteren.

   

  Klik op de "Lees Meer" knop voor verdere informatie. Ben je geinteresseerd neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 • ma 16 nov 2020 13:45

  Op weg naar een Head of the Amstel in 2021?

  Dit jaar was de Head één van de eerste nationale wedstrijden die moest worden afgelast door de Coronapandemie. Andere wedstrijden volgden. Nog steeds hebben we te maken met een beperking van het openbare en sportieve leven, we hebben geen idee hoe lang die duurt.

  Vol goede moed zijn we bezig met de voorbereidingen voor de Head van 2021 die gepland staat in het weekend van 20 en 21 maart 2021. Helaas zijn de vooruitzichten over het verloop van de pandemie en de ermee samenhangende maatregelen onzeker. We weten niet òf en op welke manier de Head wel door kan gaan.

  We bekijken daarom naar verschillende scenario’s met varianten qua tijdstip, deelnemersvelden, lengte parcours en locatie. Samen met de KNRB en andere roeiverenigingen die roei-evenementen organiseren in het voorjaar.

  We verwachten uiterlijk in de eerste helft van februari 2021 het besluit te kunnen nemen òf, wanneer en in welke vorm de Head of the River 2021 doorgaat.

  We hopen er het beste van. Op het moment dat we meer informatie hebben zetten we die op de website en social media. Houd onze website dus in de gaten.

  Succes met het trainen voor betere tijden.

  Foto: HvG

Tijdschema

Benieuwd hoelaat je moet starten? Check de bloktijden voor een indicatie.

Loting

Vind je plek in de loting.

Stuurlieden

Volg een korte instructie hoe de Amstel te bevaren tijdens de Head.

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van afgelopen jaren.

Head of the River 2019

Vooruitzicht komende dagen

Actuele situatie