Tijd tot de start van de Virtual Head of the River 2021 op 20 maart

Het Laatste Nieuws

Volg hier het laatste nieuws rondom de Head of the River!
 • do 28 jan 2021 12:56

  Virtual Head of the River 2021

  Dit jaar zal de Head of the River Amstel een virtueel evenement zijn waarin deelnemers, geheel corona-proof, hun krachten kunnen meten op en rond het water. 

  Uiteraard hadden wij jullie het liefst welkom geheten op de diverse verenigingen in Amsterdam om deze lange-afstandsklassieker op onze mooie Amstel te roeien. Helaas is dit door Covid-19 ook dit jaar nog niet mogelijk.

  Wij zijn volop bezig met het opzetten van de Virtual Head of the River 2021, een multi-sportevenement in maart waarbij je tegen elkaar kunt strijden op of rond je eigen water. We streven ernaar om het competitie-element van de Head zoveel mogelijk te behouden en voor alle deelnemers van junioren, tot eerstejaars en veteranen een uniek evenement te organiseren. Uiteraard kunnen de Coronamaatregelen volledig worden nageleefd. 

  Nadere informatie over de exacte invulling van deze Virtual Head of the River 2021 zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld op onze website en social media. Volg en like ons dus op www.headoftheriver.nl, Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

  Blijf gezond en wij kijken uit naar jouw deelname! 

  Foto: Merijn Soeters
 • do 19 nov 2020 15:26

  Vacatures in de Headcommissie

  Het team van de Headcommissie organiseert één van de oudste en grootste roeiwedstrijden van Nederland namens de ARB en Willem 3. Het organiserend team is divers samengesteld, jong-oud, man-vrouw, actieve en oud-roeiers en van verschillende verenigingen.

  Voor het komende seizoen waarin we hopen dat COVID-19 ons toestaat een nieuwe editie van de Head te kunnen organiseren, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Dit in verband met het aanstaande vertrek van enkele ervaren teamleden en in verband onze ambitie om onze communicatie via digitale media te verbeteren.

   

  Klik op de "Lees Meer" knop voor verdere informatie. Ben je geinteresseerd neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Tijdschema

Benieuwd hoelaat je moet starten? Check de bloktijden voor een indicatie.

Loting

Vind je plek in de loting.

Stuurlieden

Volg een korte instructie hoe de Amstel te bevaren tijdens de Head.

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van afgelopen jaren.

Head of the River 2019

Vooruitzicht komende dagen

Actuele situatie