Fietsverhuur

Fietsverhuur bij Willem III

Het is mogelijk om bij Willem III een fiets te huren. Er is echter maar een beperkt aantal fietsen beschikbaar en reserveren is niet mogelijk.

Voor een fiets kunt u terecht bij het wedstrijdsecretariaat.

Prijzen:

  • € 10 per blok
  • € 15 voor 2 blokken

Betaling zal plaatsvinden via een digitaal betaalverzoek. Tevens vragen wij een borg voor de fietsen. Hiervoor vragen wij OV-chipkaart, ID- of rijbewijs of bankpas.


OV-fiets

De OV-fiets is te huur bij Station Amstel, Station RAI en Station Zuid-WTC. Handig wanneer je vaker gebruik wilt maken van een OV-fiets. Je betaalt huurkosten achteraf per automatische incasso. Je moet wel in het bezit te zijn van een geldige OV-Chipkaart.

Wat is OV-fiets?

De OV-fiets is de snelle en gemakkelijke huurfiets in het openbaar vervoer. Hij is te huur op ongeveer honderd locaties, vooral bij stations. Geen formulieren, geen borg en geen legitimatie, maar binnen zestig seconden een OV-fiets. En de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt: overal een fiets!

Hoe werkt OV-fiets?

Op vertoon van je geschikt gemaakte NS-kaart krijg je bij elke huurlocatie van OV-fiets een of twee OV-fietsen mee. Zonder wachttijd en zonder rompslomp. Om OV-fietsen te kunnen huren, moet je eerst lid worden via www.ov-fiets.nl . Voor meer informatie zie ook deze site.

Fietshuur bij NS-stations

Kom je per openbaar vervoer of met de auto en je wilt graag meefietsen met de wedstrijden? Dan is het huren van een fiets bij station Zuid-WTC een goede optie. Om een fiets te huren dien je over een geldig legitimatiebewijs te beschikken. Je moet ook rekening te houden met een waarborgsom van ongeveer €100,-. Tijdens de roeiweekeinden is er geen mogelijkheid tot reserveren wegens de grote vraag. Wie het eerst komt, die het eerst maalt! Bij station Zuid-WTC kan je terecht bij Het Zwarte Fietsenplan . Fietsverhuur op station RAI is zondags gesloten.

Het Zwarte Fietsenplan, Zuidas
Gustav Mahlerplein 118
1082 MA, Amsterdam
020 670 85 31
www.hetzwartefietsenplan.nl

Openingstijden:
maandag – vrijdag: 08.00-20.00
Zaterdag-Zondag: 09.00-19.00
Bereikbaar per tram (5), metro (51, 50), bus (15, 165, 166, 199), trein en auto